logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

maandag 25 nov 2019

Aanvullende verzekering voor mobiele apparatuur

Bijna iedereen heeft er tegenwoordig meerdere in huis: mobiele telefoons, laptops, e-readers of tablets. Steeds meer kunnen we ermee, mooier, sneller en compacter. Daarmee worden ze ook duurder en kwetsbaarder. Helaas is dat voor veel inboedelverzekeraars ook reden om de dekking voor deze apparaten verder uit te kleden. Het risico wordt te groot en vooral de val- of stootschades zijn niet meer te betalen. Geen wonder: we hebben ze voortdurend in onze handen. 

De dekking is bij enkele verzekeraars al vervallen of voorzien van een maximale vergoeding, weer anderen proberen de kosten te drukken met een eigen risico. Dat u uw kostbare apparatuur goed verzekerd wilt hebben, snappen de meeste verzekeraars ook. Daarom ontwikkelen ze nieuwe verzekeringen die u kunt afsluiten, in combinatie met uw inboedelverzekering.

Om een paar voorbeelden te noemen:

  • a.s.r. 'Mobiele Elektronica' waarmee uw apparatuur in heel Nederland verzekerd is;
  • Nationale Nederlanden 'Buitenshuisdekking' dekt meerdere kostbaarheden wereldwijd;
  • Aegon verzekert uw inboedel ook buiten de woning, maar rekent een eigen risico als een apparaat niet meer gerepareerd kan worden via hun herstelnetwerk.

Belangrijk om te weten: deze elektronicaverzekeringen zijn vaak goedkoper dan een mobiele telefoonverzekering. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op, info@willysmits.nl, of bel 020 663 8393.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.