logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

maandag 14 sep 2020

Een kwart eeuw Jaap!

Sinds 1995 het vaste aanspreekpunt voor al uw verzekerings- en schadevragen. De vertrouwde stem aan onze telefoon. Jaap Fabriek is op 7 november 25 jaar in dienst bij Willy Smits Assurantiën. Een interview (telefonisch uiteraard).

Jaap is van huis uit historicus maar kent de verzekeringswereld ook goed na al die jaren. Dat hij nu alweer 25 jaar bij Willy Smits werkt, komt volgens Jaap vooral door haar manier van werken: “Het klinkt een beetje als ‘wij van WC-eend adviseren WC-eend’ maar de aanpak van Willy Smits is echt anders. Het gaat hier om klantbelang, niet om zoveel mogelijk omzet.” 

Idiote periode
Bij het afhandelen van schades vaart hij op zijn moreel kompas en op zijn jarenlange ervaring. De afgelopen periode was dan ook best even wennen voor hem: “Door corona ontstond een idiote periode. Dit had ik nog nooit meegemaakt, niemand niet. Dat was dus even schakelen. We kregen in het begin ontzettend veel vragen over het annuleren van vakantiereizen. Ik heb toen heel wat mensen moeten teleurstellen helaas. We hebben vrij veel zzp’ers in de cultuursector als klant en ik maak me wel zorgen over hen. Hypotheekaanvragen blijven intussen onverminderd doorlopen. En ook komen er meer auto’s want men wil niet meer met het openbaar vervoer. Dus wij zitten als kantoor zeker niet met minder werk.”  

"Dit had ik nog nooit meegemaakt,

niemand niet"

Voorzichtig
Ik ben zelf ook best wel voorzichtig maar ben wel de hele tijd gewoon naar kantoor gegaan. Vroeger deed ik ook met veel plezier rondleidingen door Oud Amsterdam. Ik zie nu wel weer groepjes lopen maar afstand houden is dan niet goed mogelijk. Ik doe dat nu dus even niet. Ik hoop wel dat er snel een vaccin komt en we weer gewoon kunnen doen, het oude normaal dus”.

Doorgaan
Want Jaap gaat gewoon door. Volgend jaar september krijgt hij AOW maar hij heeft nu al met Willy afgesproken dat hij nog een tijdje blijft. Minder uren dat wel, maar ze willen nog geen afscheid nemen van elkaar. Voorlopig blijft die voor u zo vertrouwde stem dus gewoon aan de telefoon.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.