logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

zondag 9 jan 2022

Even voorstellen: collega Thierry

Een nieuw gezicht in ons team: Thierry Lemmers. Thierry houdt zich vooral bezig met de back office en zorgt er achter de schermen voor dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn. 

Leergierig en flexibel als hij is, zal hij zich daarnaast steeds meer ontwikkelen in het adviseren van verzekeringen en hypotheken om het team in de toekomst nog beter te kunnen helpen. Zijn achtergrond als ervaren backoffice medewerker bij Moneyou en de Sociale Verzekeringsbank, zal hem daar zeker bij van pas komen.

Thierry is buiten werktijd te vinden in het mooie Leiden. Als hij tenminste niet aan het mountainbiken is. Het parcours bij Noordwijk is favoriet.

 

Wat hem in positieve zin het meest opvalt aan zijn nieuwe werkgever is dat iedere klant, van de tiener met zijn eerste brommer tot ondernemers met een heel wagenpark evenveel aandacht en respect krijgt. En dat maakt de band tussen klant en kantoor erg hecht en betrouwbaar. Wat hem betreft zijn de bekende kernwaarden (Persoonlijk, Doortastend en Deskundig) van Willy Smits Assurantiën helemaal goed!


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.