logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

dinsdag 18 jun 2019

Vaak hoger eigen risico schade smartphone en tablet

Verzekeraars passen in toename mate hun voorwaarden aan om de schadelast van mobiele elektronica een halt toe te roepen. Zo passen diverse verzekeraars een (hoger) eigen risico toe bij schade aan smartphones en tablets. 
 
Daarnaast is er ook een trend waarneembaar dat meer verzekeraars de dekking voor smartphones e.d. uit de reguliere verzekering halen en deze alleen nog als apart af te sluiten verzekering of module aanbieden.
 
Grote verschillen
Binnen deze aanvullende verzekeringen zijn er grote verschillen in maximale dekkingen en gedekte schadeoorzaken. Zo blijkt de term mobiele elektronica een erg breed begrip. Waar bij de ene verzekeraar deze dekking alleen betrekking heeft op smartphones en tablets, vallen bij andere verzekeraars ook laptops en accessoires, zoals een koptelefoon onder de dekking. Bij diverse inboedelverzekeringen vallen zelfs medische hulpmiddelen zoals een gehoorapparaat onder de dekking. 
 
Wel dekking voor smartphone of tablet?
Wilt u verzekerd zijn voor schade aan uw smartphone of tablet, neem dan contact met ons op. Wij checken of uw inboedelverzekering deze schades (nog) wel dekt. In sommige gevallen is het mogelijk uw verzekering uit te breiden, tegen extra premie. Wij zoeken dit graag voor u uit.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzekering van uw smartphone of tablet. Telefoon 020 663 83 93, e-mail info@willysmits.nl.

Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.