logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Zakelijke hypotheek

Er zijn verschillende vormen van Zakelijke hypotheken mogelijk. Elk met specifieke voor- en nadelen. De beste financieringsvorm voor een zakelijke hypotheek is er één die zo min mogelijk risico met zich meebrengt en tegelijkertijd een goede bedrijfsvoering mogelijk maakt. Omdat daar verschillende aspecten bij komen kijken is het vaak moeilijk te bepalen welke financieringsvorm voor u en uw onderneming het beste is. Hiervoor is specialistische kennis nodig. Willy Smits Assurantiën heeft deze kennis, het is immers ons vak.
Bij een bedrijfshypotheek is een belangrijk voordeel dat u geen onnodige zekerheden afgeeft, zodat u ook in de toekomst vrij bent om uw keuzes te maken.
Wij staan aan uw zijde en dienen uw belang, niet die van de financier. Zo zal Willy Smits Assurantiën altijd trachten u maximale vrijheid te blijven geven ten aanzien van zekerheidsstellingen.

Willy Smits Assurantiën analyseert voor u de mogelijkheden in de gehele markt en zal u advies geven over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Wij verzorgen het financiële traject geheel voor u en u bent verzekerd van een goed en onafhankelijk advies. De financiering kan via ons snel en tegen de best mogelijke condities worden verstrekt. Bovendien bespaart het u veel kostbare tijd.

Informatie

Bel ons op 020-6638393 of stuur een e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.