logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Fraude en geld

Over fraude: 

Uit onderzoek is gebleken dat 75% van alle ondernemers wel eens geconfronteerd wordt met fraude. In slechts 13% van die gevallen kon de schade verhaald worden op de dader(s). Alle controlemaatregelen ten spijt, zijn fraudeurs namelijk vaak in staat deze te omzeilen en eventuele sporen uit te wissen. Ontdekking van fraude is dan ook veelal bij toeval. De financiële gevolgen van fraude komen rechtstreeks ten laste van het bedrijfsresultaat. Fraude is daarmee een serieuze bedreiging voor uw onderneming!

Over geld:

In ieder bedrijf gaat meer of minder geld om. Contant geld of geldswaardige papieren. Als het tot uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten behoort om geld te ontvangen, te bewaren, te vervoeren, over- of af te dragen, dan loopt u grote risico's.

Over wanbetaling

Van alle rekeningen die in Nederland uitstaan, wordt 2,5 procent nooit betaald. Nederland heeft in vergelijking met andere Europese landen veel wanbetalers. Het Europees gemiddelde ligt op 1,8 procent. Het risico dat uw klanten uw facturen niet betalen kan ingrijpende financiële gevolgen hebben. Een onmisbaar onderdeel van betrouwbaar credit management is een goede kredietverzekering. Een kredietverzekering biedt u garantie van betaling. De continuïteit van uw bedrijf wordt gewaarborgd en uw concurrentiepositie verbetert.

Bel ons wanneer u met een gerust hart zaken wilt doen. Telefoon 020 663 8393 of stuur een e-mail.


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.