logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Zakenreis

Collectieve zakenreisverzekering

Iedereen in één keer perfect en collectief verzekerd voor elke zakelijke reis. De Collectieve Zakenreisverzekering biedt ultiem maatwerk. Werkelijk iedereen die namens uw bedrijf op zakenreis gaat is verzekerd zonder administratieve rompslomp.
De verzekering wordt precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Daarna kan iedereen zonder zorgen op zakenreis gaan. Met de geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als de nood aan de man komt.

Individuele Zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. U kunt kiezen uit een Europese dekking of een werelddekking. Het is een doorlopende verzekering, zodat u op ieder gewenst moment kunt vertrekken, zonder dat u telkens opnieuw een verzekering hoeft af te sluiten. De basisdekking is heel compleet. Het omvat onderdelen die u als zakenreiziger beslist niet kunt missen.  Gezinsleden, ongeacht het aantal personen, kunnen eveneens meeverzekerd worden.

Informatie

Bel ons op 020-6638393 of stuur een e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.