logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Science Park

Willy Smits Assurantiën is sinds 1994 gevestigd op het Science Park Amsterdam. Science Park Amsterdam is een gebied van ruim 70 hectare in de Watergraafsmeer.

Het gebied ligt op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam en wordt ontsloten door de nabijgelegen snelweg A10.

Op Science Park Amsterdam komen ondernemen, onderzoek en hoogwaardig onderwijs samen; om kennis te vergaren, te delen en gezamenlijk nieuwe innovatieve initiatieven te ontplooien. Op Science Park Amsterdam kan men gebruik maken van elkaars aanwezigheid en kennis. Science Park Amsterdam is een gezamenlijke ontwikkeling van de Universiteit van Amsterdam (UvA), gemeente Amsterdam en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Onderwijs
Science Park Amsterdam huisvest de Faculteit Natuurwetenschappen en Informatica van de UVA (FNWI). In 2012 voegt zich daar nog het Amsterdam University College (AUC) bij. Op dit moment studeren er zo’n 2500 studenten op Science Park Amsterdam. Daar komen met de komst van het AUC nog 600 tot 900 bij. Voor studenten heeft Science Park Amsterdam diverse faciliteiten gerealiseerd. Zo kunnen zij hier naast leren en onderzoeken, ook wonen, sporten en gebruik maken van allerlei horecafaciliteiten.

Ondernemen
Verreweg de meeste mensen binnen de bedrijven op Science Park Amsterdam zijn werkzaam in de ICT-sector. De activiteiten van ICT-bedrijven omvatten een breed spectrum: van dataverkeer tot het beheer en de hosting van websites en de ontwikkeling van software. Ook zijn tal van telecombedrijven in het gebied gevestigd, evenals dienstverlenende bedrijven in de ICT-sector.De aanwezigheid van vooraanstaande wetenschappers en een rijke pool van goed opgeleide studenten en hoogwaardige technische voorzieningen zoals de AMS-IX (het grootste internetknooppunt van Europa), heeft een grote aantrekkingskracht op ondernemingen die zich richten op het ontwikkelen van ICT-toepassingen en Life Sciences.

Ontmoeten
Science Park Amsterdam beschikt ook over diverse horeca- en congres-, maar ook sportvoorzieningen. Sporten kan bij het sportcentrum Universum, maar je kunt ook genieten van een lekkere lunch, diner of borrel bij Café-Restaurant Polder. Ook voor vergaderingen kunt u bij het Science Park terecht.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.