logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Vergelijkingskaart

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. Hier leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij worden beloond.

Kerngegevens

Onze kerngegevens, zoals adresgegevens, onze klachtenregeling en het registratienummer waaronder wij staan ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), treft u aan in de dienstenwijzer. 

Onze gebruikelijke dienstverlening

Elke klant is voor ons uniek. Wat wij exact voor u kunnen betekenen hangt af van uw specifieke wensen en omstandigheden. In het algemeen zijn wij onze klanten op het gebied van verzekeringen en hypotheken als volgt van dienst.

 • Wij inventariseren de wensen en mogelijkheden van onze klant;

 • Wij adviseren over mogelijke oplossingen waarlangs de klant deze wensen kan realiseren. Hierbij baseren wij ons advies op onze kennis van de producten van een aantal financiële instellingen waarmee wij regelmatig samenwerken. Wij zijn vrij in onze advisering. Met geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij zijn wij een verplichting aangegaan om specifiek de producten van die instelling te adviseren of te bemiddelen;

 • Wij verzorgen de contacten tussen de klant en de financiële instelling waarbij deze overweegt een financieel product te kopen;

 • Wij begeleiden de klant na aanschaf van het door hem gewenste financiële product. Deze begeleiding bestaat uit het beantwoorden van algemene vragen over het betreffende product. Ook staan wij onze klanten bij wanneer zij veranderingen willen aanbrengen in dit product. Bij verzekeringen kan het gebeuren dat u een beroep moet doen op de verzekering. Bijvoorbeeld ingeval van overlijden. Ook in die situaties proberen wij onze klanten zo goed mogelijk bij te staan in de contacten met de betreffende financiële instelling.

Hoe worden wij beloond?

Als kantoor maken wij kosten. Onze inkomsten kunnen bestaan uit een vergoeding die wij van financiële instellingen ontvangen waar u met onze begeleiding een financieel product aanschaft. Deze wijze van vergoeding noemen wij ‘provisie’. De financiële instelling zal deze kosten bijna altijd verwerken in de prijs van het financiële product. Deze vorm van beloning is gebruikelijk bij de meeste schadeverzekeringen. 

Voor de onderstaande financiele producten geldt sinds 1 januari 2013 een provisieverbod.

 • betalingsbeschermers
 • complexe producten
 • hypothecaire kredieten
 • individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
 • overlijdensrisicoverzekeringen
 • uitvaartverzekeringen 

De kosten van advies en bemiddeling bij deze producten brengen wij rechtstreeks bij u in rekening. In de vergelijkingskaart vindt u meer informatie over onze kosten en onze dienstverlening. 

Wat is een vergelijkingskaart?

De vergelijkingskaart is een gestandaardiseerd document dat er bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. 
 
Vergelijkingskaart voor Hypotheek
 
Vergelijkingskaart voor Risico's afdekken
 
Vergelijkingskaart voor Vermogen opbouwen


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.