logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat het kopen van een nieuw huis, met de juiste hypotheek zekerheid geeft

Hypotheken

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst. En heeft u al nagedacht over de gevolgen van de kabinetsplannen? Als de hypotheekrente aftrek in de komende jaren wordt afgebouwd kan dat gevolgen hebben voor uw financiële situatie.

We geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren. Willy Smits Assurantiën adviseert u niet alleen over de juiste hypotheekvorm, maar begeleidt ook de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Advies

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekadvies. 


Aanmelden nieuwsbrief