logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Evenement/Bruiloft

Organiseert u een ‘Sweet Sixteen-feestje’ voor uw dochter? Houdt u een groot feest ter ere van uw huwelijk of jubileum? Of plant u een ander groot evenement? Dan wilt u natuurlijk graag dat het feest of het evenement een groot succes wordt.

Toch kan er van alles misgaan. De partytent kan de lucht invliegen door een windvlaag. De geboekte artiesten zeggen op het laatste moment af. De vlam slaat in de pan van de buitenkeuken. 

Met de Evenementenverzekering bent u verzekerd tegen schade door onverwachte gebeurtenissen. Bijvoorbeeld als het feest ineens niet kan doorgaan. Of als het evenement halverwege moet worden gestopt. U krijgt dan een vergoeding voor de kosten die u hebt gemaakt. U krijgt ook de extra kosten terug als u het evenement moet verzetten naar een andere datum. 

Wat is gedekt?

Ieder groot feest of evenement is weer anders. Daarom is de een evenementenverzekering altijd maatwerk. Dit betekent dat wij rekening houden met uw wensen en daar de op afstemmen.

Moet u het evenement afgelasten? Dan krijgt u de gemaakte kosten terug. U krijgt zelfs de extra kosten terug als u het evenement door omstandigheden moet verzetten naar een andere datum. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het sturen van brieven naar uw gasten.

De Evenementenverzekering biedt volop keuze:

 • Gebruikt u materiaal voor uw evenement? Dan kunt u zich hiervoor verzekeren. U kunt ook het transport meeverzekeren; 

 • Staat er op uw feest of evenement een gast of artiest centraal? Dan loopt u extra risico. Bijvoorbeeld het risico dat u het evenement moet afgelasten omdat die belangrijke gast plotseling ziek wordt en niet komt. U kunt zich hiervoor verzekeren; 

 • Raakt iemand gewond die bij de organisatie van het evenement is betrokken? U kunt zich hiervoor verzekeren met een aansprakelijkheidsdekking;  

 • Is het weer zo slecht dat het een reden is om het evenement af te lasten? Dan kunt u zich hiervoor verzekeren met de slechtweerdekking.

Wat kost het?

De premie die u betaalt hangt af van bijvoorbeeld het soort feest of evenement dat u geeft, de extra dekkingen die u wilt en uw wensen. Geen feest of evenement is immers hetzelfde. 

Meer weten?

Bel ons op 020 663 83 93 of stuur een e-mail.


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.