logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Auto

U bent zuinig op uw auto. Het is immers een kostbaar bezit dat u de vrijheid geeft om te gaan waarheen u wilt. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders zuinig zijn op hun auto, maar niet op hun autoverzekering. Ze betalen vaak onnodig hoge premies.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor u interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Op basis van wat u belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Verschillende basis verzekeringen:

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid): de basis van iedere autoverzekering. U verzekert zich alleen tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen.

 • WA + beperkte casco: u krijgt naast de WA-dekking ook een vergoeding voor schade aan uw auto door onder meer brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en loslopende dieren.

 • WA + uitgebreide casco: u krijgt naast de dekking voor WA en beperkte casco een vergoeding voor schade aan uw auto door o.a. botsingen, slippen en vandalisme. 

Uitbreidingen

 • Accessoiresdekking: verzekert accessoires die niet standaard af-fabriek in uw auto zaten en nadien zijn ingebouwd.

 • Ongevallendekking voor inzittenden: verzekert de mensen in uw auto als ze door een ongeval invalide worden of overlijden. De ongevallendekking keert een vast bedrag uit, ongeacht de schuldvraag.

 • Schadeverzekering voor inzittenden: verzekert de werkelijke schade aan de mensen in uw auto als u een auto-ongeluk krijgt. Zijn er mensen in uw auto door een auto-ongeval invalide geworden of overleden? Ook daarvoor bent u gedekt. Bovendien is schade aan zaken verzekerd, bijvoorbeeld schade aan bagage.

 • Rechtsbijstanddekking: verzekert rechtshulp als u na een auto-ongeval een conflict hebt. Hebt u na een aanrijding schade aan uw eigen auto en bent u daarvoor niet verzekerd? Dan kunt u hulp krijgen om de schade vergoed te krijgen. Zonder verzekering voor juridische hulp kan het moeilijk zijn om de schade vergoed te krijgen.

Zuinig autorijden begint met een goede autoverzekering die past bij uw persoonlijke situatie. We adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing.


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.