logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

DGA

Als directeur grootaandeelhouder (DGA) heeft u veel vrijheid om uw pensioen op te bouwen. Dat betekent wel dat u er over moet nadenken en slimme keuzes moet maken. Zeker als u de wens koestert om eerder te stoppen met werken.

Kansen spreiden

U gaat ervan uit dat u kunt rentenieren van de verkoop van de aandelen van uw bedrijf? Dat is een prachtig vooruitzicht. Maar wel riskant om op één paard te wedden. De toekomstige waarde van uw bedrijf laat zich immers moeilijk voorspellen. Wat als de opbrengst tegenvalt? Door aanvullend iets te regelen, vergroot u de kans op een goed pensioen. Zo kunt u bijvoorbeeld een spaarrekening openen of in vastgoed of aandelen beleggen. Maar het is ook een goed idee om bijvoorbeeld een lijfrenteregeling af te sluiten. U heeft dan meer zekerheid op een goed pensioen.

Eigen beheer én verzekeren

U kunt uw pensioen opbouwen binnen uw eigen bv of een andere rechtspersoon. Dit wordt ook wel eigen beheer genoemd. Een andere mogelijkheid is om uw pensioensopbouw onder te brengen bij de verzekeraar. Maar ook een combinatie van die twee is mogelijk: u bouwt uw pensioen deels op in eigen beheer en deels bij een verzekeraar.

Advies

De mogelijkheden om een goed pensioen op te bouwen, hangen nauw samen met uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. Bel ons op 020 663 8393 of stuur een e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.