logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Aansprakelijkheid bestuurders commissarissen

Deze verzekering beschermt uw privévermogen tegen claims.
Door huidige veranderingen in onze samenleving, agressiever claimgedrag en de invoering van de antimisbruikwetgeving is een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en commissarissen, ook voor het midden en klein bedrijf, geen overbodige luxe meer. 

Met het oprichten van een B.V. denken ondernemers een veilige, risicomijdende constructie binnen te stappen; zeker in vergelijking met een eenmanszaak, maar niets is minder waar. De bestuurder is belast met de dagelijkse leiding en vertegenwoordigt de rechtspersoon in rechte. Als bestuurder, commissaris of beleidsbepaler van een bedrijf bent u automatisch en onbeperkt persoonlijk aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit aantoonbaar onbehoorlijk bestuur.
 
De bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheidsverzekering dekt tot maximaal het verzekerde bedrag de persoonlijke aansprakelijkheid van een verzekerde voor vermogensschade geleden door de rechtspersoon zelf en/of door derden, als gevolg van verwijtbaar fout bestuur gedurende zijn zittingsperiode.

Onder vermogensschade wordt verstaan financieel nadeel zonder dat er sprake is van schade aan zaken of personen. Aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen, is verzekerd krachtens een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

Informatie

Wilt u meer weten, bel dan 020 663 8393 of stuur een e-mail.


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.