logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Collectieve Ongevallenverzekering

Iedere werknemer kan bij een ongeval betrokken raken. Tijdens werktijd, of op weg naar huis. De meeste ongevallen (60%) vinden plaats in en om het huis of bij het sporten. Pas dan komt werk (30%) en daarna verkeer (10%). Waar het ook gebeurt, met de Collectieve ongevallenverzekering biedt u een financieel vangnet.

De Collectieve ongevallenverzekering keert een vergoeding uit bij overlijden en blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. In steeds meer cao’s is het aanbieden van een ongevallenverzekering een verplichting voor de werkgever. Het is hoe dan ook een arbeidsvoorwaarde die past bij goed werkgeverschap.

Wat is gedekt?

 • Een eenmalige uitkering bij overlijden ten gevolge van een ongeval
 • Een aanmalige uitkering blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.

Uitkering op basis van salaris of een vast bedrag?

Kiest u voor een uitkering op basis van het salaris, dan bedraagt de vergoeding een aantal malen het jaarloon bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Een vast verzekerd bedrag kan ook. Dan is de verzekering op kapitaalbasis. De meeste werkgevers kiezen voor een hoger verzekerd bedrag bij invaliditeit dan bij overlijden, omdat de financiële gevolgen daarvan vaak groter zijn.

De premie

Hoeveel premie u betaalt, hangt onder meer af van het aantal verzekerde werknemers, de aard van de werkzaamheden, de gekozen dekking en de hoogte van de verzekerde bedragen. Wij maken graag een berekening voor u. Bel ons op 020 663 8393 of stuur een e-mail.


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.