logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

CAR- en Montage

Tijdens bouw-, verbouw-, installatie- en montageprojecten kan er schade ontstaan. Met een Construction All Risks (CAR)-verzekering of een Montageverzekering bent u verzekerd tegen deze schade. Alle betrokkenen bij het project zijn meeverzekerd: opdrachtgever, bouwdirectie, hoofd- en onderaannemer(s), architecten, constructeur(s) en adviseurs.

De aflopende CAR-verzekering of Montageverzekering

Met de aflopende verzekering bent u verzekerd voor één project. Deze verzekering eindigt als de bouw of montage klaar is, tot en met het testen van de installaties. Verzekert u ook de onderhoudstermijn? Dan eindigt de verzekering na afloop van deze termijn. 

De doorlopende CAR-verzekering of Montageverzekering

De doorlopende CAR-verzekering of Montageverzekering is voor aannemers en opdrachtgevers die meer dan één project per jaar willen verzekeren. U hoeft dan niet steeds voor elk project apart een verzekering af te sluiten. 
De combinatie van de doorlopende CAR-verzekering met een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is mogelijk voor aannemers die woningen en kantoren bouwen. De CAR/AVB-verzekering. Met de AVB bent u verzekerd voor werkgeversaansprakelijkheid en tegen schade die u bij anderen veroorzaakt buiten het bouwterrein. En de CAR-verzekering dekt de schade aan het project zelf. 

Voor wie

De CAR-verzekering of Montageverzekering is onmisbaar bij ieder bouwproject, verbouwproject of montageproject. Dat loopt uiteen van een gebouw, installatie of productielijn tot grote werken zoals de aanleg van wegen en viaducten of de bouw van een energiecentrale. Meestal sluit de (hoofd)aannemer of de opdrachtgever de CAR-verzekering of Montageverzekering af.

Wat zijn de voordelen?

Met de CAR-verzekering of Montageverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens de uitvoering van bouwprojecten, verbouwprojecten, installatieprojecten en montageprojecten. Andere gebouwen- of aansprakelijkheidsverzekeringen dekken deze schade niet. Het werk kan doorgaan als er schade is: het verzekerde project kan worden afgerond en het voortbestaan van uw bedrijf komt niet in gevaar door de schade.

Wat kost het?

Aflopende CAR-verzekering of Montageverzekering: de hoogte van de premie is afhankelijk van de zwaarte van het risico en de uiteindelijke waarde van het project. Doorlopende CAR-verzekering of Montageverzekering en CAR/AVB-verzekering: de hoogte van de premie is afhankelijk van het type werkzaamheden en uw jaaromzet.

Wilt u meer weten?

Bel ons op 020 663 8393 of stuur een e-mail.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.