logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

 • donderdag 28 nov 2019
  Feestdagen voor inbrekers

  De meeste inbraken worden in december gepleegd. Logisch, want in die maand zijn mensen vaak niet thuis vanwege familiebezoekjes tijdens de feestdagen. Goed dus om dan extra alert te zijn op het inbraakrisico. Over dat inbraakrisico bestaan enkele misverstanden. Die hebben we hieronder op een rij gezet.

   

  Lees meer
 • dinsdag 26 nov 2019
  The return of Zorg(Mann)

  Vorig jaar geïntroduceerd, dit jaar met dubbele energie weer terug: uw held in een wereld van premiestijgingen en korten op kortingen; de Zorgman(n) is ontwaakt! Ook voor 2020 bieden wij u weer verzekeringsadvies op maat, toegesneden op uw zorgwensen en -behoeften. 

  Lees meer
 • dinsdag 26 nov 2019
  Verduurzaam Hypotheek: voor een energiezuinig huis

  Extra isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. Gaat u voor een energiezuiniger huis, maar wilt of kunt u de energiebesparende maatregelen niet met eigen geld betalen? Dan is de Verduurzaam Hypotheek misschien iets voor u. 

  Lees meer
 • maandag 25 nov 2019
  Aantal cyberaanvallen bedrijven neemt toe

  Gijzelsoftware, waarmee bestanden worden 'gekidnapt' totdat het slachtoffer betaalt, is een groeiend probleem voor Nederlandse bedrijven. Vooral het midden- en kleinbedrijf is slachtoffer. Dat signaleren beveiligingsonderzoekers, verzekeraars en branche-organisatie MKB-Nederland.

  Lees meer
 • maandag 25 nov 2019
  Aanvullende verzekering voor mobiele apparatuur

  Bijna iedereen heeft er tegenwoordig meerdere in huis: mobiele telefoons, laptops, e-readers en tablets. Ze zijn steeds mooier, sneller en compacter. En daarmee ook duurder en kwetsbaarder. Helaas is dat voor veel inboedelverzekeraars ook reden om de dekking voor deze apparaten verder uit te kleden.

  Lees meer
 • dinsdag 19 nov 2019
  Nationale-Nederlanden mag Reaal overnemen

  Verzekeraar NN Group mag het schade- en inkomensverzekeringsbedrijf van Vivat (Vivat Schadeverzekeringen N.V.) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten. Onder Vivat vallen onder andere de schadeverzekeringen van Reaal.

  Lees meer
 • donderdag 19 sep 2019
  Wijzigingen zorgverzekering 2020

  Net als in voorgaande jaren blijft in 2020 het verplicht eigen risico ongewijzigd € 385 voor zorgkosten die worden gebruikt uit de basisverzekering.

  Lees meer
 • zaterdag 29 jun 2019
  Verzekeringsspecialist op het Science Park

  Al sinds de oprichting in 1993 is ons kantoor gevestigd op het Science Park in Amsterdam. Inmiddels zijn wij een belangrijke dienstverlener voor de hier gevestigde ICT- en life science bedrijven.De risico’s van dit soort bedrijven zijn complex en vaak moeilijk verzekerbaar. Door onze contacten met gespecialiseerde, internationaal opererende verzekeraars kunnen wij die risico’s onderbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een Cyberverzekering. 

  Lees meer
 • vrijdag 28 jun 2019
  Op zakenreis? Denk aan een goede verzekering

  Of u en uw medewerkers nu naar het buitenland gaan voor een bezoek aan een zakenrelatie, internationale meeting of congres, het is verstandig om hiervoor een zakenreisverzekering af te sluiten. 

  Lees meer
 • vrijdag 28 jun 2019
  Ik ga op vakantie en en neem mee ... de groene kaart?

  Bijna overal ter wereld bent u verplicht voor uw auto, motor, camper of ander motorrijtuig een WA-verzekering af te sluiten. De verzekeraar stuurt u elk jaar een groene kaart. Naar welk land moet die groene kaart verplicht mee?

  Lees meer
 • vrijdag 28 jun 2019
  Dure vakantie geboekt? Check uw doorlopende annuleringsverzekering

  Hebt u een dure vakantie geboekt? Dan is het goed om ook even uw doorlopende annuleringsverzekering te controleren. Voor de annuleringsdekking geldt namelijk een maximaal verzekerd bedrag per persoon en per polis.

  Lees meer
 • vrijdag 28 jun 2019
  Medische kosten goed gedekt: voorkom financiële tegenvallers tijdens uw vakantie

  Is het nodig om de dekking Medische kosten mee te verzekeren op een reisverzekering als u met vakantie gaat? Of is een (aanvullende) zorgverzekering voldoende? Een veel gestelde vraag die we graag beantwoorden.

  Lees meer
 • donderdag 27 jun 2019
  Zoon of dochter met rijbewijs: hoe verzekert u de auto?

  Als kinderen een rijbewijs hebben, dromen ze ongetwijfeld ook van een eigen auto. Een autoverzekering voor jongeren is echter erg duur. Hoe kunnen ze dan toch in een (eigen) auto de weg op?

  Lees meer
 • donderdag 27 jun 2019
  a.s.r. Startershypotheek: Interessant of juist niet

  Mogelijk hebt u de reclames voor deze nieuwe hypotheek al voorbij zien komen. Nieuw is de hypotheek zeker, maar is deze inderdaad zo mooi als het lijkt? Onze hypotheekadviseur Remco Claasen geeft antwoord.

  Lees meer
 • dinsdag 18 jun 2019
  Vaak hoger eigen risico schade smartphone en tablet

  Verzekeraars passen in toename mate hun voorwaarden aan om de schadelast van mobiele elektronica een halt toe te roepen. Zo passen diverse verzekeraars een (hoger) eigen risico toe bij schade aan smartphones en tablets. 

  Lees meer
 • donderdag 23 mei 2019
  Verzekeraars verhogen premies vanwege toename klimaatschade

  Verzekeraars zien zich genoodzaakt hun premies te verhogen, vanwege een toename van klimaatschade door extremer weer, blijkt woensdag uit een rondgang van de Volkskrant.

  Lees meer
 • vrijdag 18 jan 2019
  WIEG...

  Vanaf 1 juli 2020 krijgen werknemers op grond van de Wet arbeid en zorg, zoals gewijzigd door de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG), na de geboorte van een kind recht op (maximaal) 5 weken aanvullend geboorteverlof. 

  Lees meer
 • zaterdag 29 dec 2018
  Besparen op uw Overlijdensrisicoverzekering

  Check of uw overlijdensrisicoverzekering goedkoper kan. De premies zijn de afgelopen jaren flink gedaald. Bereken uw besparing met de Premie-checker.

  Lees meer
 • vrijdag 30 nov 2018
  Helft miljoenenbranden bij bedrijven

  De Stichting Salvage is in 2018 al bij 71 miljoenenbranden in actie gekomen. Met name juli was met 11 meldingen een drukke maand.

  Lees meer
 • maandag 26 nov 2018
  Hulp nodig bij uw zorgverzekering? Schakel onze Zorgman in

  Het is geen vogel, geen vliegtuig, het is … een adviseur. Want in zorgverzekeringsland 2019 kunt u wel wat superkrachten gebruiken om een goede zorgverzekering te vinden, die ook nog een beetje betaalbaar is. Schakel daarom de hulp in van onze eigen Zorgman(n), Thijs Strangmann.

  Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.