logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Buitenland hypotheek

Voor veel mensen is het een droom: een huis kopen in het buitenland. Vaak gaat het dan om een tweede huis. Ook mensen die in het grensgebied wonen en werken, spelen vaak met de gedachte om een huis te kopen aan de andere kant van de grens. Je krijgt in zo'n geval altijd met andere fiscale regels te maken.

Buitenland hypotheken komen in twee hoofdvormen voor: hypotheken aangeboden door Nederlandse banken en hypotheken die vanuit het buitenland worden aangeboden.

Hypotheek in het buitenland via een Nederlandse bank

Nederlandse banken bieden u buitenland hypotheken aan die een combinatie zijn van een meestal 30-jarige leningsovereenkomst naar Nederlands recht met een hypotheekvestiging op het buitenlandse onroerend goed als zekerheid. Soms dient ook de woning in Nederland als (extra) zekerheid. 

Hypotheken bij buitenlandse banken

Hypotheken uit het buitenland bestaan uit een leningsovereenkomst naar lokaal recht in combinatie met zekerheidsstelling via de buitenlandse woning. De looptijd van zo’n buitenlandhypotheek is soms wat korter en doorgaans moet er aan het eind van de looptijd daadwerkelijk (grotendeels) afgelost worden of zijn. 
 
Wilt u vrijblijvend weten of uw droom werkelijkheid kan worden? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.