logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

 • woensdag 27 jan 2021
  Relschoppers! Wie betaalt de schade?

  We zien allemaal de beelden van de rellen i.v.m. de avondklok. En van de schade die is veroorzaakt door de relschoppers. We hopen dat het u niet overkomt want wie betaalt de schade?

  Lees meer
 • maandag 11 jan 2021
  Internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart)

  Per 1 januari 2021 verandert de “groene kaart.” Dit formulier heet voortaan Internationaal Verzekeringsbewijs. De grootste verandering hierbij is dat het formulier niet meer groen is.

  Lees meer
 • woensdag 25 nov 2020
  Kies uw zorgverzekering met Zorgmann

  Is het een online zorgvergelijker? Zijn het familie of vrienden? Is het Google? Nee, het is Zorgmann! Dé manier om de juiste zorgverzekering voor 2021 te kiezen. Onze eigen held Thijs Strangmann staat voor u klaar met persoonlijk advies.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Levensrente hypotheek: verzilver uw overwaarde

  Met de nieuwe Levensrente hypotheek van a.s.r. kunt u de overwaarde van uw woning gebruiken om uw (klein)kinderen financieel te steunen, zorg in te kopen, uw woning te verbouwen of een mooie reis te maken.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Beveiligingseisen in uw autoverzekering

  Voor het verzekeren van het diefstalrisico van uw auto stellen verzekeraars vaak beveiligingseisen. Uw autoalarm moet aan de eisen voldoen en u moet een geldig certificaat hebben.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Haard aan? Laat uw schoorsteen vegen

  Heerlijk de haard of kachel aan in deze donkere maanden? Zorg ervoor dat uw schoorsteen is gereinigd. Schade door een schoorsteenbrand wordt namelijk niet vergoed bij slecht onderhoud.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Wel of geen vrijwillig eigen risico?

  Is het slim om te kiezen voor een vrijwillig eigen risico op uw zorgverzekering? Drie dingen om rekening mee te houden: uw gezondheid, de mogelijkheid om onverwachte zorgkosten zelf te betalen en de korting die u krijgt.

  Lees meer
 • maandag 21 sep 2020
  Prinsjesdag: belangrijkste veranderingen zorgverzekering
  De zorgpremie gaat komend jaar verder omhoog, zo werd bekend tijdens Prinsjesdag.
  Het kabinet gaat voorlopig uit van zo’n € 5 per maand. Door de toegenomen zorgkosten rondom Corona lag het in de lijn der verwachting dat de premie zou gaan stijgen. Wat de exacte premies gaan worden, is nog even afwachten. Deze zullen uiterlijk op 12 november door de zorgverzekeraars bekend gemaakt worden.
  Lees meer
 • maandag 14 sep 2020
  Een kwart eeuw Jaap!

  Sinds 1995 het vaste aanspreekpunt voor al uw verzekerings- en schadevragen. De vertrouwde stem aan onze telefoon. Jaap Fabriek is op 7 november 25 jaar in dienst bij Willy Smits Assurantiën. Een interview (telefonisch uiteraard).

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  5 tips om zelf vermogen op te bouwen voor uw pensioen

  Met het nieuwe pensioenakkoord is het belangrijker geworden om zelf vermogen op te bouwen voor uw pensioen. Vijf tips om uw huis of hypotheek in te zetten voor uw pensioen.

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  NN haalt mobiele elektronica helemaal uit inboedelpolis

  Mobiele elektronica is sinds 1 april niet meer verzekerd met de NN inboedelverzekering. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten.

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  Mag u de bromfiets van uw kind op uw naam verzekeren?

  Een veelgestelde vraag van ouders: mag ik de bromfiets of scooter van mijn zoon of dochter op mijn naam verzekeren? 

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  Uw verzekeringen en Corona

  Uw verzekeringen en Corona: een combinatie die veel vragen kan oproepen. Stel ze ons gerust.

  Lees meer
 • woensdag 10 jun 2020
  Reizen na corona: de eerste keer op (auto)vakantie

  We mogen weer! Na maanden van reisbeperkingen door het coronavirus, openen onze buurlanden langzaam maar zeker hun grenzen. Dat is goed nieuws! Het betekent dat we, met de zomervakantie voor de deur, weer plannen kunnen maken. De eerste keer reizen na corona kan spannend zijn. Daarom geven we een aantal tips zodat uw klanten hun (auto)vakantie goed kunnen voorbereiden.

  Lees meer
 • woensdag 26 feb 2020
  NN haalt mobiele elektronica uit inboedelpolis

  Nationale-Nederlanden haalt mobiele elektronica per 1 april 2020 helemaal uit de inboedelverzekering

  Lees meer
 • woensdag 26 feb 2020
  Coronavirus en reisverzekering

  Sinds december 2019 is er sprake van een Corona-uitbraak in China. Deze breidt zich de laatste weken uit naar andere delen van de wereld waaronder Italië en Spanje. Reist u binnenkort naar één van de gebieden waar het Coronavirus heerst, dan heeft dit wellicht invloed op de reis

  Lees meer
 • donderdag 28 nov 2019
  Feestdagen voor inbrekers

  De meeste inbraken worden in december gepleegd. Logisch, want in die maand zijn mensen vaak niet thuis vanwege familiebezoekjes tijdens de feestdagen. Goed dus om dan extra alert te zijn op het inbraakrisico. Over dat inbraakrisico bestaan enkele misverstanden. Die hebben we hieronder op een rij gezet.

   

  Lees meer
 • dinsdag 26 nov 2019
  The return of Zorg(Mann)

  Vorig jaar geïntroduceerd, dit jaar met dubbele energie weer terug: uw held in een wereld van premiestijgingen en korten op kortingen; de Zorgman(n) is ontwaakt! Ook voor 2020 bieden wij u weer verzekeringsadvies op maat, toegesneden op uw zorgwensen en -behoeften. 

  Lees meer
 • dinsdag 26 nov 2019
  Verduurzaam Hypotheek: voor een energiezuinig huis

  Extra isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. Gaat u voor een energiezuiniger huis, maar wilt of kunt u de energiebesparende maatregelen niet met eigen geld betalen? Dan is de Verduurzaam Hypotheek misschien iets voor u. 

  Lees meer
 • maandag 25 nov 2019
  Aantal cyberaanvallen bedrijven neemt toe

  Gijzelsoftware, waarmee bestanden worden 'gekidnapt' totdat het slachtoffer betaalt, is een groeiend probleem voor Nederlandse bedrijven. Vooral het midden- en kleinbedrijf is slachtoffer. Dat signaleren beveiligingsonderzoekers, verzekeraars en branche-organisatie MKB-Nederland.

  Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.