logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

 • maandag 10 jan 2022
  Is de laadpaal van uw elektrische auto verzekerd?

  Nederland telt al 175.000 volledig elektrische auto’s en zo’n 105.000 (plug-in) hybride auto’s. Hebt u of overweegt u een elektrische auto en wilt u die voor de deur opladen? Is uw laadpaal dan verzekerd onder uw woonhuisverzekering en hoe zit het bij een huurwoning?

  Lees meer
 • maandag 10 jan 2022
  Rookmelders in 2022 in alle woningen verplicht

  In elk huis in Nederland moet in 2022 op iedere verdieping een rookmelder hangen. Die verplichting bestond al voor nieuwbouw, maar geldt vanaf 1 juli 2022 ook voor bestaande bouw. 

  Lees meer
 • zondag 9 jan 2022
  Even voorstellen: collega Thierry

  Een nieuw gezicht in ons team: Thierry Lemmers. Thierry houdt zich vooral bezig met de back office en zorgt er achter de schermen voor dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn. 

  Lees meer
 • woensdag 22 dec 2021
  Inbraakpreventie in de vorm van een fictief kerstdiner

  De helft van alle Nederlanders is bang dat er tijdens de feestdagen wordt in gebroken, aldus onderzoek van Aegon onder duizend Nederlanders. Om wat aan die angst te doen introduceert Aegon de Stille Nachtwachter, inbraakpreventie in de vorm van een vijf uur durende podcast van een écht kerstdiner tussen vier ‘fictieve’ vrienden waardoor het net lijkt alsof er iemand thuis is.

  Lees meer
 • maandag 20 dec 2021
  Schadevrije jaren autoverzekering worden overdraagbaar

  Schadevrije jaren kunnen per 1 januari na overlijden worden overgedragen aan de achtergebleven partner en verdeeld worden onder ex-partners na een scheiding. Ook kunnen vanaf dat moment opgebouwde schadevrije jaren uit het buitenland en door leasen worden overgenomen, aldus het Verbond van Verzekeraars na overleg met de Consumentenbond.

   

  Lees meer
 • dinsdag 23 nov 2021
  Zorgmann: advies over uw zorgverzekering

  Het is weer de tijd van het jaar, Sinterklaas is in het land.

  Zorgmann staat voor u klaar, want ook de zorgpremies zijn geland.

  Hier stopt de rijmelarij, maar Zorgmann niet. U kunt weer bij hem terecht voor advies over de belangrijkste verzekering die we hebben: de zorgverzekering.

  Lees meer
 • dinsdag 9 nov 2021
  AOW-leeftijd in 2027 niet omhoog

  De AOW-leeftijd gaat in 2027 niet omhoog. Dat schrijft demissionair Staatssecretaris Wiersma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een brief aan de Tweede Kamer. Voor het kalenderjaar 2027 blijft de AOW-leeftijd van 67 jaar gehandhaafd.

  Lees meer
 • woensdag 22 sep 2021
  Prinsjesdag belangrijkste veranderingen zorgverzekering

  Het demissionaire kabinet heeft tijdens Prinsjesdag de plannen voor 2022 gepresenteerd. Wat zijn de belangrijkste zaken omtrent de zorgverzekeringen voor volgend jaar?

  Lees meer
 • dinsdag 15 jun 2021
  Relatief veel bedrijfsbranden in coronajaar

  Ondanks dat veel bedrijven in 2020 dicht waren en werknemers veel thuiswerkten, was het aantal bedrijfsbranden relatief hoog (3.617) in vergelijking met voorgaande jaren - van 2017 tot en met 2019 lag dit aantal gemiddeld op 4.079 bedrijfsbranden per jaar.

  Lees meer
 • woensdag 27 jan 2021
  Relschoppers! Wie betaalt de schade?

  We zien allemaal de beelden van de rellen i.v.m. de avondklok. En van de schade die is veroorzaakt door de relschoppers. We hopen dat het u niet overkomt want wie betaalt de schade?

  Lees meer
 • maandag 11 jan 2021
  Internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart)

  Per 1 januari 2021 verandert de “groene kaart.” Dit formulier heet voortaan Internationaal Verzekeringsbewijs. De grootste verandering hierbij is dat het formulier niet meer groen is.

  Lees meer
 • woensdag 25 nov 2020
  Kies uw zorgverzekering met Zorgmann

  Is het een online zorgvergelijker? Zijn het familie of vrienden? Is het Google? Nee, het is Zorgmann! Dé manier om de juiste zorgverzekering voor 2021 te kiezen. Onze eigen held Thijs Strangmann staat voor u klaar met persoonlijk advies.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Levensrente hypotheek: verzilver uw overwaarde

  Met de nieuwe Levensrente hypotheek van a.s.r. kunt u de overwaarde van uw woning gebruiken om uw (klein)kinderen financieel te steunen, zorg in te kopen, uw woning te verbouwen of een mooie reis te maken.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Beveiligingseisen in uw autoverzekering

  Voor het verzekeren van het diefstalrisico van uw auto stellen verzekeraars vaak beveiligingseisen. Uw autoalarm moet aan de eisen voldoen en u moet een geldig certificaat hebben.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Haard aan? Laat uw schoorsteen vegen

  Heerlijk de haard of kachel aan in deze donkere maanden? Zorg ervoor dat uw schoorsteen is gereinigd. Schade door een schoorsteenbrand wordt namelijk niet vergoed bij slecht onderhoud.

  Lees meer
 • dinsdag 24 nov 2020
  Wel of geen vrijwillig eigen risico?

  Is het slim om te kiezen voor een vrijwillig eigen risico op uw zorgverzekering? Drie dingen om rekening mee te houden: uw gezondheid, de mogelijkheid om onverwachte zorgkosten zelf te betalen en de korting die u krijgt.

  Lees meer
 • maandag 21 sep 2020
  Prinsjesdag: belangrijkste veranderingen zorgverzekering
  De zorgpremie gaat komend jaar verder omhoog, zo werd bekend tijdens Prinsjesdag.
  Het kabinet gaat voorlopig uit van zo’n € 5 per maand. Door de toegenomen zorgkosten rondom Corona lag het in de lijn der verwachting dat de premie zou gaan stijgen. Wat de exacte premies gaan worden, is nog even afwachten. Deze zullen uiterlijk op 12 november door de zorgverzekeraars bekend gemaakt worden.
  Lees meer
 • maandag 14 sep 2020
  Een kwart eeuw Jaap!

  Sinds 1995 het vaste aanspreekpunt voor al uw verzekerings- en schadevragen. De vertrouwde stem aan onze telefoon. Jaap Fabriek is op 7 november 25 jaar in dienst bij Willy Smits Assurantiën. Een interview (telefonisch uiteraard).

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  5 tips om zelf vermogen op te bouwen voor uw pensioen

  Met het nieuwe pensioenakkoord is het belangrijker geworden om zelf vermogen op te bouwen voor uw pensioen. Vijf tips om uw huis of hypotheek in te zetten voor uw pensioen.

  Lees meer
 • vrijdag 11 sep 2020
  NN haalt mobiele elektronica helemaal uit inboedelpolis

  Mobiele elektronica is sinds 1 april niet meer verzekerd met de NN inboedelverzekering. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten.

  Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

 • Schade melden

  Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

 • Offerte aanvragen

  Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

 • Contact

  We staan altijd voor u klaar.