logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

maandag 25 nov 2019

Aantal cyberaanvallen bedrijven neemt toe

Gijzelsoftware, waarmee bestanden worden 'gekidnapt' totdat het slachtoffer betaalt, is een groeiend probleem voor Nederlandse bedrijven. Vooral het midden- en kleinbedrijf is slachtoffer. Dat signaleren beveiligingsonderzoekers, verzekeraars en branche-organisatie MKB-Nederland.

Bedrijven kunnen door gijzelsoftware bijvoorbeeld niet meer bij hun administratie, gegevens van klanten of andere belangrijke documenten. Ze moeten dan duizenden euro's betalen om er weer bij te kunnen. Volgens verzekeraar Hiscox zijn er dit jaar al 15% meer gevallen dan in 2018 en dan hebben we nog een maand te gaan.

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. Een cyberverzekering biedt assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meldt u een inbreuk? Dan staan ervaren professionals voor u klaar. Zij helpen u databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen hackers, virussen en dataverlies? Neem contact op met ons, info@willysmits.nl, 020 663 8393.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.