logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

vrijdag 1 mrt 2024

Juridische hulp bij grote en kleine conflicten

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. Van een reorganisatie op het werk, schade door een aanrijding tot een zakelijk conflict met een leverancier. Vraag juridische hulp via de rechtsbijstandverzekering of on demand (zonder verzekering).

Rechtsbijstandverzekering voor particulieren, zzp’ers en mkb’ers
Met een rechtsbijstandverzekering krijg je hulp van juristen en advocaten om je recht te halen. Een conflict wil je natuurlijk het liefst voorkomen en daarom kun je bij je rechtsbijstandsverzekeraar altijd terecht voor advies: online of persoonlijk.

Is er dan toch een conflict? Dan roep je de juridische hulp van je rechtsbijstandsverzekeraar in. De jurist of advocaat verdiept zich in de zaak en bepaalt samen met jou de aanpak. Zij bemiddelen en onderhandelen namens jou met de tegenpartij en doen er alles aan om het conflict snel en goed op te lossen. 

Niet verzekerd en toch hulp
Zelfs als je niet verzekerd bent, is het mogelijk bijstand te krijgen van een jurist of advocaat van de rechtsbijstandsverzekeraar. Dit is de zogenaamde ‘hulp on demand’.

Meer weten over een rechtsbijstandverzekering of hulp on demand? Bel of mail ons voor advies, telefoon 020 663 83 93, e-mail info@willysmits.nl.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.