logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

dinsdag 22 nov 2022

To do: Kies de juiste zorgverzekering

De zorgverzekering in 2023: de premies zijn gestegen en de collectiviteitskorting op de basisverzekering is afgeschaft. Zit je goed of stap je over? Verzeker jezelf van goed advies over de juiste zorgverzekering.

We zien dat verzekeraars het wegvallen van de collectiviteitskorting op andere manieren proberen te compenseren. Van extra dekkingen voor sportconsulten tot toegang tot gezondheidsapps. Er zijn tot wel 3000 verschillende verzekeringscombinaties mogelijk. En wat verwacht jezelf van je gezondheid volgend jaar?

We geven graag advies over je zorgverzekering, op maat gemaakt en op basis van kwaliteit. De laagste premie kunnen we niet adviseren; daarvoor krijg je een in natura polis die bij een zeer beperkt aantal aanbieders 100% vergoed, en bij de rest nog geen 70%. 

Vrije keuze
Ons advies richt zich daarom met name op vrije keuze, de restitutieverzekering waarbij we soms een verzekeraar adviseren die voor slechts een paar soorten zorg (bijvoorbeeld GGZ en fysiotherapie) een gecontracteerde partij vereist. Zo ben je met weinig moeite toch altijd verzekerd van de beste zorg, en kun je je bezighouden met het belangrijkste: je gezondheid. 

Je hebt tot 31 december as om je zorgverzekering op te zeggen (en tot 1 februari om weer een nieuwe af te sluiten).Bel 020 663 83 93 en vraag naar Thijs, of stuur hem een email via thijs@willysmits.nl

Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.