logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

dinsdag 23 nov 2021

Zorgmann: advies over uw zorgverzekering

Het is weer de tijd van het jaar, Sinterklaas is in het land.
Zorgmann staat voor u klaar, want ook de zorgpremies zijn geland.

Hier stopt de rijmelarij, maar Zorgmann niet. U kunt weer bij hem terecht voor advies over de belangrijkste verzekering die we hebben: de zorgverzekering.

Recent heeft Zorgmann (in deze tijd het alter ego van collega Thijs Strangmann) ook wat eigen ervaringen met de zorg opgedaan (geen corona). Daarbij is hem opgevallen dat ze zich, dwars door onderbezetting en overbelasting, tot het uiterste blijven inspannen om hun patiënten te helpen. Dat doen ze ook van uw zorgpremie, die dit jaar bij sommige verzekeraars stijgt. Anderen houden de premies (bijna) gelijk, mede omdat ze ook ‘coronasteun’ hebben ontvangen en veel reguliere zorg is uitgesteld. 

Advies over uw zorgverzekering

Bij Willy Smits adviseren we primair op kwaliteit, en dan pas op premie. Goedkoop is niet altijd goed, en Zorgmann, die in de rest van het jaar ook andere verzekeringen adviseert, heeft eigenlijk nooit moeite om uit te leggen dat autoverzekeraar A weliswaar goedkoop is, maar B een stuk ruimer dekt. Maar in november en december worden we allemaal weer massaal gek gemaakt door reclame over de laagste premie; u zou wel gek zijn als u niet overstapte!

Zorgverzekering: vrije keuze

Als een overstap het beste advies is, geeft Zorgmann dat. Maar dan adviseren we het liefst kwaliteit, en vrije keuze (restitutie). Dat is soms – niet altijd! – wat duurder, maar als u van de beste zorg verzekerd bent, en uw euro’s uw zorgverleners een ruimhartiger vergoedingsbeleid opleveren, dan denkt Zorgmann: win-win.

Uw huidige situatie doorlichten, of verwacht u het komende jaar een verandering? Bel 020 663 8393 en vraag naar Zorgmann (of Thijs Strangmann, hij luistert naar allebei), of stuur hem een email via thijs@willysmits.nl.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.